'Dicht bij mij'

Jarenlang is het schrijven van gedichten als een medicijn voor mij geweest. 
Het heeft me geholpen om de wonden in mijzelf te helen. 
Het schrijven heeft mij dichter bij mij gebracht. Het is een lang gekoesterde droom geweest om mijn gedichten in een bundel uit te brengen. 

Deze droom mag en kan ik nu eindelijk verwezenlijken. 

In de gedichtenbundel 'Dicht bij mij' kom je heel dicht bij wie ik ben. 
Tegelijkertijd is de bundel een uitnodiging om dichter bij jezelf te komen.

Bij alle gedichten vind je een tip voor het gebruik van essentiële oliën. 
Natuurlijk kun je de gedichten ook zonder de oliën gebruiken. Voor mij persoonlijk voelt het als een bijzondere toevoeging, aangezien ik heb mogen ontdekken wat de oliën op gebied van gezondheid en emoties voor mij, mijn gezin en ver daar buiten hebben mogen betekenen. 

Naar verwachting zal 'Dicht bij mij' eind november verschijnen. 
Wil jij als eerste deze belevenisbundel in handen hebben? Reserveer hieronder dan alvast jouw exemplaar. Bestel je vóór 1 november, dan ontvang je een gratis dõTerra  WildOrange 5ml of een gratis meditatie. Geef bij de bestelling aan voor welke bonus jij kiest. 

Zou jij graag de gedichtenbundel komen ophalen, zonder verzendkosten, vul dan het contactformulier in. Ik neem na jouw berichtje zo snel mogelijk contact met je op!

Gedichtenbundel 'Dicht bij mij'

Kom dichter bij jezelf bij het lezen van deze belevenisbundel. 
Let op! De bundel zal naar verwachting eind november verzonden worden. 

€ 22,50

  • Levertijd: 1-3 dagen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.