Een hartverwarmende tekst na het geven van een workshop!
Een hartverwarmende tekst na het geven van een workshop!

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Jeanet Flier (donderdag, 15 november 2018 23:05)

  Vanavond heb ik bij Hilly Gaia-Coaching de aromatouch massage gehad! Wat was het heerlijk zeg!� De geuren en het roesje waar ik in raakte tijdens de behandeling. Een echte aanrader! Even helemaal tot rust gekomen.�
  Nogmaals bedankt Hilly voor deze fijne ervaring!

 • #2

  Tineke van der Wal. (woensdag, 20 februari 2019 17:53)

  Maandag avond bij Hilly op de tafel gelegen en intens mogen genieten van een aroma touch behandeling! Ben een nuchtere Fries maar wat heb ik genoten ! Wat een beleving, de perfecte handen van Hilly, de ruimte, de muziek en de heerlijke geuren hebben mij weer kracht en energie gegeven. Echte aanrader voor de drukke vrouw, ik ga dit zeker vaker doen! Voel me echt heerlijk en weer volledig in balans dus ga mezelf dit vaker gunnen. Bedankt Hilly, je bent een mooi en bijzonder mens!! ❤️�

 • #3

  Mieke Marleen (zaterdag, 12 juni 2021 20:16)

  Juist in deze bewogen tijden voelde de vrouwencirkel vandaag bij Hilly als n cadeautje voor mijzelf. Even niks moeten en fijn samen zijn met leuke lieve nieuwe vrouwen. Het was n mooie ervaring waarbij ik mijn emoties een fijne plek kon geven.

 • #4

  Karen Bakker (zaterdag, 12 juni 2021 23:23)

  Mijn 1ste vrouwen cirkel vandaag ervaren. Wat een bijzondere ervaring. Wat een mooie dag met bijzonder mooie mensen. Wat een eye-openers. Echt zo'n mooie ervaring. Dank je wel Hilly.

 • #5

  P. H. (maandag, 12 juli 2021 13:35)

  Mijn eerste Vrouwencirkel, wat een thuiskomen. Het was een dag met een lach en een traan waarin gedeeld en geheeld werd.
  Kracht en Zacht.
  Uit het hoofd in je lijf.
  Rust.
  Zo fijn.
  Dankjewel Hilly