Over mij

Mijn naam is Hilly Loerts. Dochter van Wiene en Letty. Zus van Baye, Karel en Geeske. 
Vrouw van Michel en moeder van Mats. 

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), waaronder de NLP Practitioner,  de NLP Master Practitioner en de NLP Coach opleiding. Naast deze opleidingen heb ik workshops en trainingen gevolgd op het gebied van yoga, zumba en zang.

De methodiek NLP leert je dat je door middel van taal en communicatie  invloed op je onbewuste breinprocessen krijgt. 

Na bijna 10 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben, voelde het voor mij goed om een ander pad te volgen. Hetgeen wat ik door de jaren heen geleerd heb in de verschillende opleidingen, workshops en van mijn ervaringen als leerkracht komen nu prachtig samen.

Naast NLP heb ik een grote passie voor zingen, muziek, creativiteit en het schrijven van verhalen en gedichten. Tijdens mijn coaching sessies maak ik graag gebruik van mijn passies. 

 

 

 

 

Wat betekent de naam Hilly Gaia? Een vraag die ik regelmatig hoor.

Hilly is mijn roepnaam. De naam Hilly is afgeleid van de naam Hilda, wat krijgster, strijdster, moedige heldin betekent. Als ik terugkijk naar mijn verleden dan kan ik met recht zeggen dat ik de strijd met verdriet, pijn en angst ben aangegaan. Moed heb getoond om vervolgens met zachtheid en liefde deze pijn, verdriet en angst te omarmen. Dat maakt mij trots op wie ik nu ben, waar ik nu ben gekomen en waar ik nog naartoe mag bewegen en groeien. 

De naam Gaia komt voort uit de Griekse mythologie. Gaia is de oermoeder, de aarde, die ontstond vanuit de chaos. De chaos bestond uit de vier elementen aarde, vuur, water en lucht. 

De betekenis van de naam geeft een beeld waarin ik je meeneem tijdens de coaching sessies, altijd vanuit veiligheid, vertrouwen en respect.